Nascholingsprogramma


De booster om scherp te blijven

Ben je toe aan het opfrissen en verdiepen van je (jobcoach)methodiek? Dan is dit nascholingsprogramma iets voor jou. Je bent welkom als je de opleiding bij Combo hebt afgerond. Maar ook als dit niet het geval is.

In 3 dagen staan we stil bij de belangrijkste elementen uit de methodiek. Daarnaast nemen we je mee in alle nieuwe ontwikkelingen rondom Emonomy, de weg naar een meer menselijke economie.

Door dit programma heb je je kennis rondom de methodiek weer helemaal op scherp. Tevens heb je nieuwe input gekregen om nog meer de diepte in te gaan en ben je gevoed met nieuwe ideeën over jouw rol als jobcoach.


Trainer Pieter over het programma


Voor wie is dit programma bedoeld?

Jobcoaches en consulenten die de beroepsopleiding bij Combo gedaan hebben. Het werk als jobcoach is interessant maar ook intensief. Door jezelf regelmatig op te frissen en op te laden, kun je met nieuwe energie je weer inzetten voor dit mooie vak.


Redenen om mee te doen:

 • Boost geven aan je professionele ontwikkeling.
 • Opfrissen van en verdiepen op de jobcoach methodiek.
 • Inspireren.
 • Verbinden met elkaar en met ons (samenwerking creëren) en het ervaren van het combo-gevoel (community).

Hoe ziet het programma eruit?

Drie trainingsdagen met als onderwerpen:

 • Sneller naar de kern
 • De werkgever als bron van onbenutte kansen
 • Coachen vanuit een leven lang leren

Dag 1: Sneller naar de kern

Met het vliegwiel werken, daar ben je waarschijnlijk nog elke dag mee bezig. Misschien niet meer zo bewust, maar wel in het meenemen van de verschillende elementen die van belang zijn voor de ontwikkeling van jouw cliënten en voor het maken van een duurzame match.

Maar kun je nog sneller bij ‘de kern’ van mensen komen? Kun jij je impact én rendement vergroten, door nog weer anders te werken? Dat is waar we deze dag mee aan de slag gaan.

We bieden je technieken om sneller bij ‘de kern’ te komen, de motor van je klant in beweging te zetten en het ontwikkelthema van je klant boven water te krijgen. Ook staan we stil bij hoe jij deze technieken en principes vormgeeft binnen de structuur van je werk en organisatie. Kortom een verdiepend niveau van werken met de emonomy principes.

Deze dag is ook als losse training te volgen. Lees hier meer.

Dag 2: De werkgever als bron van onbenutte kansen

Jij werkt dagelijks met werkgevers en bent met hen in gesprek om duurzame werkplekken te creëren. Maar benut je ook alle mogelijkheden die organisaties en werkgevers jou te bieden hebben? Kun jij nog meer impact maken in jouw werkgeversbenadering, juist door de werkgever nog weer anders te benaderen dan je gewend bent?

Dat is waar wij je deze dag op gaan uitdagen. Om nieuwe en andere kansen te creëren in je werkgeversbenadering, voor je cliënten en voor de werkgever. Waarin jij je rol verbreed naar een ondernemende partner in het vormgeven van een inclusieve samenleving.

Deze dag is ook als losse training te volgen. Lees hier meer.

Dag 3: Coaching vanuit het potentieel

Bij coaching gaat de aandacht vaak uit naar de korte termijn. Want dat is wat medewerkers en werkgevers jou als coach vaak vragen; ondersteuning bij de concrete problemen en uitdagingen op de werkplek. En als het goed loopt in het ‘hier en nu’, wordt er vaak geen hulp meer gevraagd. Hierdoor schiet de ontwikkeling van medewerkers op de lange termijn er vaak bij in.

Tijdens deze opleidingsdag gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jouw medewerkers op de lange termijn. Hoe organiseer jij échte aandacht voor leven lang leren? Hoe ga jij aan de slag met het versterken van de regie en zelfstandigheid van jouw medewerker en werkgever op de lange termijn?

Deze dag is ook als losse training te volgen. Lees hier meer.


Verdere informatie

Locatie

De opleiding wordt verzorgd op onze sfeervolle locatie in hartje Utrecht.

Jouw investering

De prijs van dit programma bedraagt €975,-. Dit bedrag is inclusief materiaal en lunches. De opleiding is vrijgesteld van btw.

Duur van de opleiding

De opleiding bestaat uit 3 lesdagen van 9.30-16.30, uur lunch en na afloop van elke bijeenkomst verzorgen wij een borrel. Daarnaast voeren we een intake- en exitgesprek en maak je huiswerkopdrachten.

Herregistratie NOLOC

Ben je een door NOLOC geregisteerd jobcoach? Om deze te behouden stelt NOLOC een aantal voorwaarden, deze vind je hier. Waaronder het behalen van PE punten. Dit nascholingsprogramma levert 30 PE punten op voor je herregistratie.


Aanmelden Terug naar overzicht
 • Duur in dagen: 3
 • Duur in maanden: 5
 • Studiebelasting: 30 uur
 • Investering: €975,- btw vrij
 • PE-punten: 30
 • Locatie: Utrecht
 • Aantal deelnemers: 12-15
Aanmelden

Startdata

Data volgen later


Trainer

Het programma wordt verzorgd door Pieter Calis.


Incompany

Dit programma kunnen wij ook incompany verzorgen. Neem contact met ons op.