Duurzame Match

 • Duur in dagen: 2
 • Deelnemers: 8-15
 • Kosten: €750 – BTW vrij
 • Locatie: Utrecht

Startdata

Nieuwe data volgen binnenkort


Een verdieping van jouw werkgeversaanpak

Hoe effectief ben jij in het maken van een duurzame match? Maak jij optimaal gebruik van de mogelijkheden die de werkgever in huis heeft? Daag jij de werkgever ook uit om mee te denken over oplossingen?

In jouw werk als arbeidsmarktprofessional is je benadering van de werkgever een doorslaggevend aspect. In het contact met werkgevers worden werkplekken gecreëerd en komt de match tot stand. Of (net) niet… Tijdens deze training bieden we je een krachtige methodiek om een duurzame match te realiseren. Ook leren we je om op nieuwe manieren te kijken en te acteren met de werkgever. Meer plezier en meer resultaat in jouw werkgeversaanpak gaan hierbij hand in hand.

Download de folder voor alle informatie over deze training in één overzicht, of lees verder hieronder.


Voor wie is de training bedoeld?

Voor professionals die hun kennis en ervaring op het terrein van werkgeversbenadering willen vergroten, o.a. jobcoaches, participatiecoaches, jobhunters, accountmanagers, trajectbegeleiders & werkcoaches. De training is geschikt als verdieping voor deelnemers die bij Combo de Jobcoachopleiding hebben gevolgd, maar ook voor professionals die de Combo Jobcoachopleiding niet hebben gevolgd.


Wat is de inhoud van de training?

Tijdens de training ga je actief aan het werk met de succesvolle principes van onze werkgeversbenadering.

Uitgangspunt in deze aanpak is het realiseren van een duurzame match. In een match vallen de kwaliteiten en toegevoegde waarde van jouw klant samen met wat de werkplek nodig heeft en te bieden heeft. Een duurzame match is echter meer dan een puur zakelijke transactie. Bij een duurzame match zijn werkgever en medewerker er voor elkaar op de momenten die er echt toe doen.

Ook leer jij hoe je de werkgever kunt benaderen als samenwerkingspartner en bron van mogelijkheden. Een volgende stap in jouw relatie met je werkgever.

Dag 1

Thema’s die op dag 1 worden behandeld zijn o.a.:

 • Wat maakt jouw cliënt uniek?
 • Van beperking naar toegevoegde waarde
 • Jouw eigen rol in het speelveld
 • Jouw werkgever als bron van onbenutte kansen
 • Jouw werkgever als partner; hoe daag jij hem uit?  

Dag 2

Thema’s die op dag 2 behandeld worden zijn o.a.:

 • Ontdek de onbekende oplossing
 • Grenzen verleggen; het overbruggen van ‘het onmogelijke’
 • Creëren van de duurzame match; de duurzaamheidstoets
 • Denk door naar toekomstige kansen

Verdere informatie

Werkwijze. Je gaat actief aan de slag aan de hand van de geboden methodiek en werkprincipes die we je bieden. De training bestaat uit veel oefeningen en je leert technieken toepassen op eigen casuïstiek. Daarbij wordt gewerkt met trainers, waardoor je ‘spot on’ wordt geconfronteerd met het eigen patronen en valkuilen.  

Locatie. De training wordt verzorgd op een sfeervolle locatie in hartje Utrecht.

Uw investering. De prijs van de training bedraagt € 750,– (dit bedrag is inclusief lunches en materiaal). De training is vrijgesteld van BTW.

Duur van de training. De training bestaat uit twee dagen van 9.30-16.30 uur

Aantal deelnemers. Maximaal 15 deelnemers