Impact in elk online gesprek

 • Duur in dagdelen: 3
 • Deelnemers: 8-15
 • Kosten: €600 – BTW vrij, inclusief materialen
 • Locatie: Online via Zoom

Data

Data
Nieuwe data volgen binnenkort


Impact maken; in elk online gesprek

Werk jij tegenwoordig ook veel online? Want het is niet meer weg te denken; online gesprekken via Zoom, Teams, Skype, etc. Er zullen inmiddels nog maar weinig coaches, trainers en leidinggevenden zijn die hier niet mee werken.

Wat is jouw beleving en ervaring met online werken? Krijg je het voor elkaar dat er ook altijd echt iets gebeurt bij die ander? Lukt het je online dat de ander zich begrepen voelt en geïnspireerd raakt? Dat er iets geraakt wordt en in beweging gezet?

Vaak ervaren we dat er tijdens online werken iets ontbreekt. We missen de non- verbale lichaamscommunicatie, de gevoelsmatige verbinding met de ander, het samenzijn. We raken vaak sneller vermoeid of krijgen hoofdpijn van het urenlang turen naar het vierkante scherm. Waardoor er minder mogelijk lijkt bij online werken dan tijdens fysiek samen zijn.

Tijdens deze training ga je ervaren hoe je impact kunt maken; in elk gesprek.

Om impact te maken, is het stellen van ‘de juiste vragen’ niet voldoende. Om impact te maken in elk gesprek heb je al je zintuigen nodig. Dat is waarmee jij leert werken; met het bewust inzetten en richten van al je zintuigen. Waardoor jij ook online op tafel krijgt wat er onder de oppervlakte gebeurt. Waarbij je leert communiceren vanuit je eigen energiebalans en presentie; ook achter een scherm.  

In deze training van drie dagdelen brengen wij beproefde inzichten, technieken en onze eigen ervaring samen tot een krachtige en samenhangende aanpak. Een aanpak waarmee jij elke dag en in elk gesprek het verschil kunt maken, zowel online als offline!

Download de folder (volgt snel) voor alle informatie over deze training in één overzicht en informatie over de onderdelen die wij per dagdeel behandelen. Of lees hieronder verder.


Voor wie is de training bedoeld?

Voor professionals die hun kennis en ervaring op het terrein van werkgeversbenadering willen vergroten, o.a. jobcoaches, participatiecoaches, jobhunters, accountmanagers, trajectbegeleiders & werkcoaches. De training is geschikt als verdieping voor deelnemers die bij Combo de Jobcoachopleiding hebben gevolgd, maar ook voor professionals die de Combo Jobcoachopleiding niet hebben gevolgd.


Wat is de inhoud van de training?

Tijdens deze training leer je werken met principes die niet alledaags zijn, maar bewezen effectief in hun effect. Je leert deze principes toepassen in professionele (online) contacten; waardoor echte meerwaarde ontstaat. Veel principes komen ook goed van pas tijdens normale communicatie en in ons alledaagse leven. 

Thema’s

 • Creëren van comfort en gemak tijdens online werken; voor mijzelf en voor de ander
 • Nabijheid voelbaar maken in een digitale werkomgeving
 • Bewustwording van eigen presentie
 • Ontdekken en raken van de echte behoeften van mijn gesprekpartner
 • ‘Luisteren’ met hoofd, hart, ziel; het onzichtbare potentieel zichtbaar maken en verder brengen
 • Doorbreken van patronen tijdens onlinecommunicatie; liefdevolle confrontatie & communicatie vanuit directe waarneming
 • Concrete tips en trucs over online werken

Resultaat van de training

 • Je hebt inzicht in de belangrijkste principes van impactvolle (online) interactie
 • Je bent in staat om deze principes toe te passen in je eigen online interactie
 • Je hebt geoefend om online gesprekken andere wendingen te geven en patronen te doorbreken
 • Je bent in staat om online gesprekken impact te geven

Verdere informatie

Werkwijze. De training bestaat uit drie intensieve online sessies van een dagdeel. Tijdens de sessies wordt gewerkt met diverse interactieve werkvormen en ervaringsleren. We oefenen veel met elkaar en leren ook van elkaar. Voorafgaand aan elk dagdeel krijg je studiemateriaal en oefeningen om op je werk of thuis te doen.

Locatie. Online via Zoom.

Uw investering. De prijs van de training bedraagt € 600,– (dit bedrag is inclusief materiaal). De training is vrijgesteld van BTW.

Duur van de training. Drie dagdelen van 09:30-12:30 uur.

Aantal deelnemers. Maximaal 15 deelnemers