Team coaching


Inzicht in elkaar

Werk jij in een team waarin ieders potentieel gekend en benut wordt? Of laten jullie hierin kansen liggen? En hoe wendbaar is jouw team? Bewegen jullie echt mee met ontwikkelingen en geven jullie zelf leiding aan de toekomst, of laten jullie het soms teveel op je af komen? En hoe verbonden zijn jullie met je omgeving? Werken jullie continu samen met al je stakeholders, of werken jullie vanuit ‘de eigen koker’ en het eigen resultaatgebied.

Kortom hoe kan jouw team meer rendement creëren, transitievermogen en…. plezier!

Door elkaar meer te gaan zien; dieper te leren kennen en inzicht te krijgen in elkaars  beweegredenen en handleiding , ontstaan enorme mogelijkheden. Hierdoor kan het (nu vaak onzichtbare!) potentieel van eenieder ook worden benut. Het echt zien en kennen van elkaar is een succesfactor in het realiseren van ingrijpende transformatietrajecten. Ook het vruchtbaar gebruik maken van elkaars eigenaardigheden, staat of valt bij het dieper (ver)kennen van elkaars individuele ‘handleiding’. Waardoor juist de verschillen kunnen worden benut en ingezet in het geheel.

Daarbij gaat teamcoaching  bij ons altijd over gedragen visie- en strategieontwikkeling. Wij ondersteunen teams en organisaties  in het voelbaar-, bezield- en concreet maken van visie en strategie. Waarin voor elk team helder is, in hoofd en hart, waarvoor zij op aarde is en hoe zij met elkaar het verschil willen maken.

Hierin hebben wij reeds veel teams succesvol begeleid; van directieteams, managementteams tot teams van professionals.


Frans als teamcoach voelt de dynamiek en energie in het team naadloos aan. Hij koppelt inhoud, de ‘business’ en wat hebben we te realiseren, effectief aan individuele en teaminterventies. Hij aarzelt niet om op een vriendelijke maar scherpe wijze te confronteren. En pakt zowel op strategisch als meer operationeel niveau zijn rol. Mieke Groenewegen (directeur Pensioenuitvoering APG)

Gewerkt met o.a.


Interesse?

Op basis van een vrijblijvend intakegesprek, stellen we in samenspraak een traject op maat samen.

Neem contact met ons op Terug naar het overzicht
  • Aanpak: Op maat
  • Prijs: Op aanvraag
Neem contact met ons op