Blog

jobcoachopleiding songfestival hart muur

Songfestival

Tijdens de opleiding jobcoach spreken we vaak over kwetsbaarheid is kracht. Wat heb je in je rugzak waar je nu je kracht uit kunt halen en misschien wel zelfs als gereedschap in kunt zetten in je werk?

moeder jobcoaching

Moederdag zonder moeder Jobcoaching

Frans Coenen, grondlegger Combo Emonomy brengt op moederdag een ode aan zijn moeder, moeder jobcoaching.

Interne jobcoach coaching opleiding

De interne jobcoach – verhalen uit de praktijk

Wat doet een interne jobcoach? Benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe gaat bij oud Combo-deelnemers en welk inzicht ze elke dag meenemen?

Successen van een concreet ideaal

Iedereen die met ons werkt, weet dat emonomy verder gaat dan het opleiden van goede professionals en het begeleiden van succesvolle organisaties. Met emonomy hebben wij een groter doel.

Je bent niet je denken

Jobcoach Sabine ging samen met trainer Coralie aan de slag met haar persoonlijke ontwikkeling: minder denken, meer Zijn. Lees hier hoe en wat dat oplevert.

Leren in een liefdevolle ruimte

Als de ruimte liefdevol genoeg is, dan is er juist ook veel ruimte voor prikkeling, confrontatie en uitdaging.

Deze mail is met aandacht geschreven

Wat doe je als je dyslexie hebt en merkt dat er geen begrip voor is? Cursist Oline laat zien dat transparantie wederom de oplossing is.

Iedereen kan ondernemen

We hoeven echt niet allemaal voor onszelf te beginnen. Ondernemerschap bestaat uit verschillende eigenschappen die je als zelfstandige kunt inzetten, maar ook zeker in je loondienstverband.

Het stemmetje in je hoofd

Welke belemmerende overtuigingen heb jij? Hoe kom je eraan en hoe kom je er weer vanaf?

Even landen voor een bewuste start

''Landen, landen? Ik wil beginnen met de les.'' Geef je jezelf een paar minuten en je gaat bewuster van start. Lees wat deze deelnemer heeft ervaren.


Combo jij ook?