Blog

Het stemmetje in je hoofd

Welke belemmerende overtuigingen heb jij? Hoe kom je eraan en hoe kom je er weer vanaf?

Even landen voor een bewuste start

''Landen, landen? Ik wil beginnen met de les.'' Geef je jezelf een paar minuten en je gaat bewuster van start. Lees wat deze deelnemer heeft ervaren.

5 tips voor impact in elk online coachgesprek

Online vergaderen, coachen en lesgeven zal een blijvertje worden. Zo zorg je dat jij het scherm doorbreekt en ook online impact maakt.

Online coaching: het belang van het kletspraatje

Kon je het een beetje vinden? Heb je regen gehad onderweg? Zo begonnen vroeger veel coachgesprekken. Vroeger. Want er is een hoop veranderd. 

Zelf de verandering zijn – verhalen uit de praktijk

Zelfreflectie maakt je een betere coach. Maar wat betekent zelf de verandering zijn en hoe gaan we hier in de dagelijkse praktijk mee om?

Groeien vanuit kwetsbaarheid in 2021

''Ik ben altijd de grote, sterke broer geweest die het voor haar kan oplossen. Maar dit los ik niet op.'' Een verhaal over familie, verdriet en persoonlijke ontwikkeling.

Interne jobcoach - coaching

De interne jobcoach – verhalen uit de praktijk

Wat doet een interne jobcoach? Benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe gaat bij oud Combo-deelnemers en welk inzicht ze elke dag meenemen?

Open de deuren voor inclusie (podcast)

Wat is jobcoaching? Wat is het belang van jobcoaching voor een inclusieve arbeidsmarkt? Heeft iedere Nederlander een Jobcoach nodig? Ontdek de visie van Combo Emonomy.

Bij-effecten van de opleiding

‘Deze opleiding is veel confronterender en intensiever dan ik van tevoren dacht, wat een cadeautje!’

Maak kennis met: Tim van Ophem – Trainer Combo

We zijn erg blij om Tim als nieuwe trainer van Combo te verwelkomen. Om hem een beetje beter te leren kennen en een beeld te krijgen van zijn werkzaamheden voor Combo, vroegen we hem enkele vragen.


Combo jij ook?