Blog

Je bent niet je denken

Jobcoach Sabine ging samen met trainer Coralie aan de slag met haar persoonlijke ontwikkeling: minder denken, meer Zijn. Lees hier hoe en wat dat oplevert.

Leren in een liefdevolle ruimte

Als de ruimte liefdevol genoeg is, dan is er juist ook veel ruimte voor prikkeling, confrontatie en uitdaging.

Deze mail is met aandacht geschreven

Wat doe je als je dyslexie hebt en merkt dat er geen begrip voor is? Cursist Oline laat zien dat transparantie wederom de oplossing is.

Iedereen kan ondernemen

We hoeven echt niet allemaal voor onszelf te beginnen. Ondernemerschap bestaat uit verschillende eigenschappen die je als zelfstandige kunt inzetten, maar ook zeker in je loondienstverband.

Het stemmetje in je hoofd

Welke belemmerende overtuigingen heb jij? Hoe kom je eraan en hoe kom je er weer vanaf?

Even landen voor een bewuste start

''Landen, landen? Ik wil beginnen met de les.'' Geef je jezelf een paar minuten en je gaat bewuster van start. Lees wat deze deelnemer heeft ervaren.

5 tips voor impact in elk online coachgesprek

Online vergaderen, coachen en lesgeven zal een blijvertje worden. Zo zorg je dat jij het scherm doorbreekt en ook online impact maakt.

Online coaching: het belang van het kletspraatje

Kon je het een beetje vinden? Heb je regen gehad onderweg? Zo begonnen vroeger veel coachgesprekken. Vroeger. Want er is een hoop veranderd. 

Zelf de verandering zijn – verhalen uit de praktijk

Zelfreflectie maakt je een betere coach. Maar wat betekent zelf de verandering zijn en hoe gaan we hier in de dagelijkse praktijk mee om?

Groeien vanuit kwetsbaarheid in 2021

''Ik ben altijd de grote, sterke broer geweest die het voor haar kan oplossen. Maar dit los ik niet op.'' Een verhaal over familie, verdriet en persoonlijke ontwikkeling.


Combo jij ook?