Studeren op 1,5 meter & online

Combo gaat over contact en verbinding. Dat is op dit moment niet altijd vanzelfsprekend. Sinds maart 2020 zijn we in een situatie beland waarin nabijheid ineens ook gevaarlijk kan zijn. Dit betekent dat wij allemaal bewuster moeten leren omgaan met fysieke nabijheid. Er zijn veel opvattingen over hoe hiermee om te gaan. Ieder van ons heeft daar een eigen beleving bij.

Daarnaast zijn er richtlijnen vanuit de overheid die wij met elkaar moeten volgen. Als bedrijf houden wij ons daaraan; dat doen wij voor jou, voor onszelf en voor onze omgeving.

In september gaan onze opleidingen weer van start op locatie. Samen met jullie willen wij hier een succes van maken.

Hieronder lees jij hoe wij Covidproof studeren mogelijk maken.


Studeren op 1,5 meter

  • Heb je klachten (verkoudheid, keelpijn, hoesten) dan blijf je thuis en laat je je testen. Ook docenten zullen zich direct laten testen bij klachten en blijven thuis totdat zij een uitslag hebben;
  • Studenten hebben een eigen plaats in de zaal op 1,5 meter van elkaar, waarbij het niet nodig is om een mondkapje te dragen. We proberen het aantal bewegingen in de zaal te beperken. Tijdens het lopen in de ruimtes doen we een beroep op jullie om zo goed mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Overal in het pand is handgel aanwezig en we gaan ervan uit dat jullie die veelvuldig gebruiken;
  • In elke pauze worden de ramen en deuren van de zaal opengezet zolang de pauze duurt. We hebben op ons binnenterrein overdekte ruimte vrijgemaakt, zodat je ook overdekt een frisse neus kunt halen. I.v.m. de ventilatie in de ruimtes kan het wat frisser zijn en bevelen we je aan om een extra trui of vest mee te nemen;
  • HygiĆ«nemaatregelen vanuit Combo: wij desinfecteren de stoelen en tafels met sprays, wij hebben onnodige deuren verwijderd en ontsmetten een aantal keer per dag de deurknoppen en trapleuningen, we zijn over gegaan op papieren handdoekjes.

Alleen als wij samen de regels naleven, kunnen de opleidingen op locatie doorgaan. Houd je eraan en herinner elkaar eraan zodat wij samen wennen aan de nieuwe lijn.


Online leren bij Combo

Indien landelijke maatregelen veranderen, dan bewegen wij hierop mee. Mocht er gedurende het studiejaar onverhoopt een nieuwe lock-down plaatsvinden, dan vervolgen we onze opleidingen online.

Ben je benieuwd naar de ervaring van oud-cursisten en trainer Anke Fokkens? Bekijk dan deze video.