Investering

Combo Emonomy hanteert een all-in prijs van € 4250,- voor de opleiding jobcoach/trajectbegeleider.

Voor deze investering krijg je: Cursusmaterialen, literatuur, koffie, thee en lunch, 3 individuele coachingssessies, intervisie, diploma, 32 dagdelen, feedback

Hier komen geen meerkosten meer bij.

Zie hiervoor ook de folder/inschrijfformulier:
Beroepsopleiding Jobcoach 2016 -2017

De studiebelasting bedraagt naast de 16 lesdagen gemiddeld genomen hetzelfde aantal uren/dagen voor voorbereiding, huiswerk en het maken van praktijkopdrachten. In de praktijk is de studiebelasting naast de lesdagen 3 uur per week.

De opleiding omvat 16 lesdagen in een periode van ongeveer 12 maanden. Daarnaast krijgen cursisten 3 keer individuele coaching en intervisie.

Inhoud van de post-HBO opleiding Jobcoach; participatie- en loopbaanprofessional

De opleiding vindt plaats in een periode van ongeveer 12 maanden en bestaat uit vier samenhangende modules:

  • assessment (intake en diagnose)
  • jobfinding en bemiddeling
  • jobcoaching en loopbaanbegeleiding
  • wet- en regelgeving

Je krijgt een compleet overzicht aangereikt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in de sociale zekerheid. Op basis van je eigen casuïstiek worden de consequenties en werking van de wet- en regelgeving inzichtelijk gemaakt. Zo leer je wet- en regelgeving op een flexibele wijze in te zetten binnen je werkpraktijk.

Bij het succesvol afronden van de opleiding ben je in staat gebleken om zelfstandig van A tot Z, de individuele, vraaggerichte trajecten met cliënten, werkgevers en opdrachtgevers uit te voeren. Je hebt samenhang weten te brengen in de trajecten en hebt deze op een effectieve en efficiënte wijze geregistreerd. Je bent daarnaast in staat om te reflecteren op je eigen attitude, rol en beroepspraktijk vanuit de individuele klantgerichte visie en methodiek. Je voldoet hiermee aan de eindtermen van Combo en aan opleidingseisen van het beroepsprofiel Jobcoach zoals de Landelijke beroepsvereniging Jobcoaches Nederland stelt.

Voorwaarden

Een cursus/opleiding kan na aanmelding alleen schriftelijk annuleren. Voor deze annulering geldt de navolgende regeling.

Annuleren kan kosteloos tot vier weken voor aanvang van de cursus; vanaf vier weken tot twee weken voor de aanvang is de helft van de vergoeding voor de cursus verschuldigd; volledige vergoeding is verschuldigd indien minder dan twee weken voor de aanvang van de cursus wordt geannuleerd.

Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft Combo Emonomy B.V. altijd het recht een cursus te annuleren en een aanmelding niet te accepteren zonder gehouden te zijn tot vergoeding van schade of kosten.

Stel hier jouw vraag

[contact-form-7 id=”8287″]