“Ik ben bewuster van mijn eigen patronen en een betere leider”

(Anke Schlichting, directeur ICT grote financiële dienstverlener) 

lees mijn verhaal

Transformatie en Leiderschap

De wereld schreeuwt het uit: we moeten radicaal anders leren kijken, leven, werken en ondernemen. Met onze huidige manieren van doen, breken we de natuurlijke pracht en kracht van de aarde in snel tempo af. Dit betekent dat wij zelf nieuwe vormen moeten ontwikkelen voor hoe wij met elkaar ondernemen, produceren en (samen)leven.

Dit is de uitdaging waar wij allemaal, dus ook jij, wij en alle organisaties en bedrijven voor staan. Dit vraagt dat wij onze perceptie over de wereld en over onszelf veranderen en verder ontwikkelen; als bron voor een nieuwe wereld. Hierbij gaat het over ons leiderschap; over het aanboren van menselijk potentieel en over het vrijkomen en loslaten van onze belemmerende patronen en conditioneringen.

Alleen als wij zelf transformeren zal de wereld transformeren.

Hoe wij dit doen

In onze aanpak:

 • vergroten we je zelfinzicht en bewustzijn en daardoor je (onzichtbare) potentieel;
 • kijken we vanuit de wereld van de mogelijkheden en het potentieel (en niet vanuit de belemmeringen en hedendaagse feiten)
 • werken we vanuit de situatie zoals die is en gaan niet voorbij aan de dilemma’s/spanningen zoals die zich voordoen;
 • maken we ‘kracht’ en ‘kwetsbaarheid’ zichtbaar, en transformeren kwetsbaarheid naar kracht;
 • geven we je neutraal en helder terug wat we zien, ongeacht je (machts)positie;
 • hebben we lol maar gaan we de noodzakelijke pijn niet uit de weg;
 • garanderen we je dat het niet oppervlakkig wordt.

Ons aanbod

Individuele coaching

 • Executive coaching
 • Transformatie coaching
 • Leiderschap coaching

Teamcoaching

 • Visie en strategie
 • Transformatie
 • Leiderschap

Mark Boerekamp (voormalig COO grote Financiële Dienstverlener, innovator)

“Frans heeft mijzelf en ons directieteam echt sterker gemaakt. Hij is in staat om de meest confronterende dingen zo te zeggen dat iedereen het ermee eens is en mensen er wat mee kunnen. Hij heeft een weergaloze timing; hij laat ons de regie en zegt precies op het goede moment de juiste dingen en alles wat hij zegt is to-the-point. Daarbij heeft hij ons nooit lastiggevallen met methodiek of theorie, hij heeft het ons gewoon laten ervaren”

Bas Blezer (directeur Prio Verve)

“Het is de kracht van Frans dat hij strategisch en qua leiderschap snel tot de kern komt en ook echt contact maakt met de schoonmaakmedewerker. Hij gaat altijd op professionele wijze op zoek naar de uitdaging van de organisatie en combineert dat met de unieke kracht van het individu. Hierdoor ontstaat er geen optelsom maar een vermenigvuldiging”

“Zelf de verandering zijn”

(Frans Coenen, Oprichter Combo Emonomy) 

lees mijn verhaal

Individuele coaching

Als bestuurder, directeur, manager of professional wordt er de hele dag van alles van je verwacht. Hierin is vaak weinig aandacht voor je eigen bezieling, je persoonlijke zelfontwikkeling en de relatie tussen je eigen ontwikkelthema’s en de transformatie waaraan jij leiding geeft. Terwijl transities van organisaties starten bij transities van leiders.

In onze aanpak dagen we je uit met de vraag “hoe ga jij met je volle potentieel de wereld verrijken?”. We gaan samen op zoek naar de kern van je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We zijn helder en scherp in het duiden en voelbaar maken van de rode draad. We geven terug wat we zien en nodigen je uit om anders te kijken. We leggen samen de verbinding tussen jouzelf en de rol binnen de organisatie waar je werkt; welke veranderingen en eisen brengt je organisatie met zich mee en wat betekent dat voor jou en voor de ontwikkeling van je leiderschap?

We laten je andere mogelijkheden zien en voelen; je bepaalt zelf wat je aangaat en hoe ver je wilt gaan.

Teamcoaching

Veel teams in organisaties, op alle niveaus, werken een groot deel van de dag met elkaar zonder elkaar echt te kennen. Hierdoor maken zij weinig gebruik van elkaars potentieel. Ook werken teams en professionals vaak heel hard binnen de eigen koker en het eigen resultaatgebiedmaar zijn zij zich weinig bewust van de verbinding en samenhang met elkaar en het grotere geheel. Hierdoor laten we veel rendement liggen, transitievermogen en…. plezier!