Investering

Combo Emonomy hanteert een all-in prijs van € 4450,- voor de opleiding jobcoach/trajectbegeleider.

Voor deze investering krijg je: Cursusmaterialen, literatuur, koffie, thee en lunch, 3 individuele coachingssessies, intervisie, diploma, 32 dagdelen, feedback

Hier komen geen meerkosten meer bij.

De studiebelasting bedraagt naast de 16 lesdagen gemiddeld genomen hetzelfde aantal uren/dagen voor voorbereiding, huiswerk en het maken van praktijkopdrachten. In de praktijk is de studiebelasting naast de lesdagen 3 uur per week.

De opleiding omvat 16 lesdagen in een periode van ongeveer 12 maanden. Daarnaast krijgen cursisten 3 keer individuele coaching en intervisie.

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Inhoud van de post-HBO opleiding Jobcoach; participatie- en loopbaanprofessional

De opleiding vindt plaats in een periode van ongeveer 12 maanden en bestaat uit vier samenhangende modules:

  • assessment (intake en diagnose)
  • jobfinding en bemiddeling
  • jobcoaching en loopbaanbegeleiding
  • wet- en regelgeving

Download de folder of lees de volledige omschrijving online.

Je krijgt een compleet overzicht aangereikt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in de sociale zekerheid. Op basis van je eigen casuïstiek worden de consequenties en werking van de wet- en regelgeving inzichtelijk gemaakt. Zo leer je wet- en regelgeving op een flexibele wijze in te zetten binnen je werkpraktijk.

Nee, dit is niet noodzakelijk. Gedurende de opleiding moet je minimaal twee trajecten uitvoeren waarvan een portfolio moet worden bijgehouden. Dit kan door werkzaam te zijn in het veld of in een stage vorm. Hierbij hanteren wij geen eisen aan het aantal uren stage. Om de opleiding te kunnen halen, moet deze portfolio voldoen aan bepaalde eisen.

Voorwaarden

Een opleiding/training kan na aanmelding alleen schriftelijk geannuleerd worden. Voor deze annulering geldt de navolgende regeling.

Annuleren kan kosteloos tot vier weken voor aanvang van de opleiding/training; vanaf vier weken tot twee weken voor de aanvang is de helft van de vergoeding voor de opleiding/training verschuldigd; volledige vergoeding is verschuldigd indien minder dan twee weken voor de aanvang van de opleiding/training wordt geannuleerd.

Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft Combo Emonomy B.V. altijd het recht een cursus te annuleren en een aanmelding niet te accepteren zonder gehouden te zijn tot vergoeding van schade of kosten.

Bij onvoldoende aanmeldingen zullen wij de opleiding/training verplaatsen naar een nieuwe datum. We zullen jouw daar z.s.m. van op de hoogste stellen. Vervolgens kun je aangeven of je door wilt met de opleiding/training op de nieuwe datum of dat je de opleiding/training wilt annuleren.

Bereikbaarheid

Bij de locatie in Zwolle is er voldoende parkeergelegenheid. In Utrecht is er beperkt parkeergelegenheid beschikbaar (maximaal 5 plaatsen).

Utrecht:

Catharijnesteeg 4, 3512 NZ, Utrecht

OV: Vanaf Utrecht Centraal of Utrecht Vaartsche Rijn is het 15 min lopen, een mooie wandeling door het centrum. Vanaf Utrecht Centraal kun je ook bus 2 richting Museumkwartier nemen en uitstappen bij halte ‘Catharijneconvent’. Terug kan met dezelfde bus, instappen waar je uit bent gestapt.

Zwolle:

Marsweg 40, 8013 PD Zwolle (Leger des Heils, 50|50 Workcenter Zwolle)

OV: De bushalte ‘Oldeneelallee’ is het dichtste bij, op 5 min lopen.

Locatie Utrecht:

Bij het hek kun je aanbellen. Wij zorgen ervoor dat het hek opengaat en dan kun je doorlopen of rijden naar de binnenplaats. De ingang naar de lesruimte van Combo bevindt zich dan rechts tussen de haag en de buitenmuur.

Locatie Zwolle:

Je kunt je melden bij de lunchroom van de locatie van het Leger des Heils – 50/50 Workcenter waar de opleidingsdagen plaatsvinden. Als je daar aangeeft dat je voor Combo komt of naar de trainer vraagt, dan sturen zij jouw door naar de juiste lesruimte boven.

Stel hier jouw vraag

[contact-form-7 id=”8287″]